Cylinders and Keyed Alike Systems

SPECIJALNI SISTEMI
ZAKLJUČAVANJA

U “BANE” specijalnim sistemima zaključavanja moguće je koristiti sledeće cilindrične jedinice:

• cilindre

• cilindre sa dugmetom

• polucilindre

• cilindrične uloške za prikivajuću bravu

• katance

Da bi se obezbedile dodatne pogodnosti i bezbednost, razvijeni su specijalni sistemi istog ključa koji omogućavaju kontrolu pristupa samo autorizovanim korisnicima.

Sistem istog ključa , osmišljen da zadovolji Vase individualne zahteve, može se obuhvatiti projektom pri izgradnji novog objekta ili se postepeno uvoditi u postojeću infrastrukturu objekata, zamenom starih cilindričnih jedinica.

Sistem istog ključa ima tendenciju rasta sa širenjem poslovanja. Naša baza korisničkih podataka omogućava da se duplikati ključeva ili dodatne cilindrične jedinice lakše I preciznije isporučuju, ali samo na zvaničan zahtev korisnika, uz čuvanje svih podataka o specijalnom narezivanju u najvećoj tajnosti.

.............................................................

Sistem različitih ključeva
engl. Keyed to Differ (KD) 

Sa sistemom različitih ključeva, svaka cilindrična jedinica može se  otvoriti samo svojim individualnim ključem. Sve “BANE” cilindrične jedinice se isporučuju sa različitim ključevima,  osim ako se ne zahteva sistem istog ključa.

.............................................................

Sistem istog ključa
engl. Keyed Alike System (KA)

Ovaj sistem omogućava da se više cilindričnih jedinica  otključava istim ključem, a idealan je za stambene zgrade, npr. za ulazna, zadnja ili garažna vrata. Ne postoji ograničenje za broj cilindričnih jedinica koje se mogu koristiti sa istim ključem.

 

Sistem master ključa
engl. Master Keyed System (MK)

Sistem master ključa je sistem kod koga svaka cilindrična jedinica ima svoj ključ, koji ne može da otključa nijednu drugu u sistemu, ali gde se svaka cilindrična jedinica u sistemu može otključati jednim master (glavnim) ključem.

....................................................................................................

Sistem glavnog master ključa
engl. Grand Master Keyed system (GMK)

Sistem glavnog master ključa predstavlja proširenje MK sistema ,  gde su cilindrične jedinice podeljene u dve ili više grupa.
Svaku grupu otključava jedan master ključ, a ceo sistem otključava se  jednim glavnim master ključem.

......................................................................................................

Sistem zaključavanja za stambene prostorije  
engl. Maison Keyed System (MAIS)

Ovaj sistem se uglavnom koristi za apartmane,stanove, poslovne zgrade, hotele i motele.
Svaki apartman, stan ili kancelarija ima svoj ključ koji ne otključava nijedan drugi apartman, stan, hotelsku sobu ili kancelariju, ali otključava zajednička ulazna vrata, zajedničke pomoćne prostorije…

 ......................................................................................................

Građevinski sistem zaključavanja
engl. Construction Keyed System (CK)

Ovaj sistem je pogodan kada je neophodno da izvođači radova imaju pristup objektu za vreme izvođenja radova. Kada se radovi završe, vlasnici objekta  blokiraju dalji pristup izvođačima radova, ubacivanjem posebnog ključa kojim se poništava prethodna kombinacija

 ........................................................................................................

Sistem zaključavanja sa više elemenata profila
engl. Multi-Element Profile Keying System (MEP)

Svaki ključ u ovom sistemu otključava svoju cilindričnu jedinicu. Cilindrične jedinice su grupisane u sistem master ključa (MK); objedinjavanjem svih sistema master ključa dobija se sistem glavnog master ključa  (GMK). Svaki pojedinačni profil ključa otključava dodeljenu cilindričnu jedinicu. Uključivanjem svih elemenata u ovaj sistem dobiće se jedinstveni glavni master profil koji može da otključa sve dodeljene pojedinačne ključaonice.


Copyright © 2013 BANE DOO Sombor | Sva prava zadržana. Free Joomla 2.5 Template by FreeTemplateSpot.com